November & December erbjudande på behandlingar & Presentkort

Kära medvandrare 💚

Nu i studion....

Boka din behandling/session till ett mycket förmånligt November/December pris. Erbjudande från den 1/11- 31/12-22.

Eller köp ett presentkort med exlusiva erbjudanden till någon du håller av.

Kanske en julklapp till en när och kär? Födelsedagspresent eller bara en kärleksgåva?

Reikihealning/ Behandling 45 min 495:-

Gongterapi/Soundhealing 45 min 495:

Klangmassage 40 min 395:-

Andliga coachande samtal 45 min 495:-

Pt yoga 45 min 495:-

NADA öronakupunktur 45 min 495:-

Eller kanske har du en helt egen tanke om vad du skulle vilja boka eller ge bort? Då skräddarsyr vi din önskan!

Erbjudandet gäller hela November & December men din bokning eller presentkortet varar hela 2023.

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om.

Välkommen med din bokning

I kärlek & Service/ Atma 

Nyårsgongpuja 29/12-22 Kl 21.00-08.00 i Höganäs Tivolihuset

Varmt välkommen att tillsammans med oss gonga ut det gamla året och gonga in det nya i en gongpuja.

Vad är en gongpuja? Ordet puja är sanskrit och betyder väldigt enkelt förklarat att tillbe något högre än oss själva, ofta en gud eller guru. I detta fall är det en metod att genom ceremoni (gongpujan) komma i kontakt med vårt högre jag och att nå djupt in och ner i djupavslappning.
Gongen är ett uråldrigt instrument som är helt unikt i sin förmåga att skapa toner och övertoner. I själva verket är gongen mer än ett instrument, den är ett verktyg för att skapa djup transformation och läkning i oss.
Gongen sköljer över oss med ljudvågor, toner av alla de slag, både dem vi kan höra med örat och dem som vi uppfattar och tar upp genom kroppen som vibrationer. Detta hjälper oss att komma förbi och bortom sinnets konstruktioner och tankemönster. Vi hamnar i en djup avslappning där vi får möjlighet att läka och balansera vårt system enda ner på cellnivå.

Rent praktiskt innebär gongpujan att du sover hela natten i gongarnas sång och vibrationer. Du har med dig madrass/liggunderlag du kan ligga på en hel natt, kudde, täcke och varma mjuka kläder. Vi ses kl 21.00, då blir det en kort presentation av programmet och praktisk information. Därefter får du lägga dig tillrätta på din madrass för en härlig natts sömn i gongarnas magiska värld.

När: 29/12-22 kl 21.00- 08.00 den 30/12-23
Var: Tivolihuset i Höganäs.
Kostnad: 600:- till swish 123 357 90 34
Inbetalning= bokad plats

Anmälan: till yogabyatma@outlook.com
Frågor: Mejl som ovan, eller 0736158870

Varmt, hjärtligt och innerligt välkomna 
I kärlek/ Atma

Yin Yoga 10 veckor med Uppstart Februari 2023

Sköna mjuka yinpass med totalt fokus på Yin. Vi kombinerar med yoga nidras och ibland med sound. Gongar, skålar och röst.

Texten nedan är hämtad från Magdalena Mecwelds bok Vila dig i form.

"Yinyoga är precis som annan yoga – men också dess motsats.
Yinyogan undviker ”perfektionen” i en slut-position. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen så som skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.
De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.
Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.
I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch).
Yinyoga är alltså ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.
Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation.
Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne".

Inbetalning 1800:- till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.

Drop in 180:-
Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.

Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!

Yoga Nidra Djupavslappning 10 veckor Uppstart Februari 2023

YOGA NIDRA-DJUPAVSLAPPNING

20-30 minuters maximal djupavslappning

Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som oftast utförs liggandes i savasana- död mans position. På sanskrit betyder Nidra sömn och Yoga Nidra kallas ofta den sömnlösa sömnen/ Yogisk sömn. I Yoga Nidra går vi in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen sjunker ner i ett tillstånd av djup avslappning, medan sinnet förblir klart, vaket och alert. Yoga Nidra tar oss igenom och förbi vårt medvetna mind/sinne och djupt in och ner i vårt undermedvetna. Detta kraftfulla tillstånd kan hjälpa oss med frigörande av minnen som fastnat i vårt undermedvetna, även med det som ligger i det medvetna mindet/sinnet. Både kroppen och sinnet ges möjlighet att släppa det som behövs släppas.

Sankalpa  

En del av Yoga Nidra är/kan vara Sankalpa.
Enkelt förklarat är Sankalpa intentionen vi sätter/tar med oss in i Yoga Nidran. Ditt hjärtas djupaste önskan och längtan. Ett frö du planterar/sår djupt i ditt medvetande, ett frö som skapar möjlighet för transformation i ditt liv på djupet.

Kostnad: 1800:-/10 ggr eller 180:- drop in 

Varmt välkommen💚

I kärlek/ Atma 

Kundliniyoga 10 veckor Uppstart Februari 2023

Välkommen till kraftfull, dynamisk välgörande Kundaliniyoga där vi tillsammans andas, landar i kroppen, dansar, sjunger och chantar.

Kundaliniyoga är till för alla, alla ska kunna utföra yoga......ung, gammal, vig stel, frisk eller sjuk. Yogan implementerar du i din vardag. Du tar verktygen du får på yogamattan med dig in och ut i ditt liv.
I Kundaliniyogan finner du alla delar som traditionellt ingår i yoga: Kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, handpositioner, olika fokuseringstekniker, mantran (ljud och vibrationer) och meditationer.
Du skapar balans mellan anspänning och avslappning. Du får en mjukare smidigare kropp. Du får helt enkelt bättre hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.
Genom att utöva kundaliniyoga får du mer energi i ditt system. Du bygger en styrka till att klara livets alla utmaningar och svängningar. Stärker ditt nervsystem och balanserar ditt hormonsystem. Kanske lär du känna dig själv än lite djupare, när du förmår att omfamna och vara med allt det som är just här och nu.
Att möta dig själv på mattan på regelbunden basis är en av de största gåvorna du kan ge dig själv.

Kundaliniyogan är en kraftfull yogaform och jag vill gärna dela dessa fantastiska och effektfulla tekniker med just dig! Så kom och låt oss mötas på mattan.

Anmälan till yogabyatma@outlook.com

Inbetalning 2200:- till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.

Drop in 250:-
Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.

Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!
Sat Nam/Atma 

Chakraresan kurs 8 veckor Uppstart Februari 2023

Varmt välkommen på en resa genom dina chakran.

Den här kursen går vi genom och utforskar alla våra chakran med hjälp utav Kundaliniyogans underbara tekniker.

Vid första tillfället har vi en kort genomgång av chakrasystemet enligt den yogiska traditionen.
Därefter gör vi en kriya och meditation för vårt rotchakra.

Varje enskilt tillfälle tar vi oss igenom ett chakra i taget.
Sista träffen gör vi en krya för vårt energifält/aura och avslutar med en Gongresa genom samtliga chakran.

Om Kundalinyoga

I Kundaliniyogan finner du alla delar som traditionellt ingår i yoga: Kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, handpositioner, olika fokuseringstekniker, mantran (ljud och vibrationer) och meditationer.

Kundaliniyogan är en kraftfull yogaform och jag vill gärna dela dessa fantastiska och effektfulla tekniker med just dig! Så kom och låt oss mötas på mattan.

Genom att utöva kundaliniyoga får du mer energi i ditt system. Du får en styrka till att klara livets alla utmaningar och svängningar. Du lär känna dig själv på djupet. Du skapar balans mellan anspänning och avslappning, en balans i ditt nervsystem. En mjukare smidigare kropp. Du får helt enkelt bättre hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.

Sat Nam/ Atma 

Enskilda sessioner Gongtearpi/Ljudavslappning/Soundhealing tidsbokning via mejl

Tidsbokning via mejl yogabyatma@outlook.com

Under behandlingen ligger du mjukt insvept i filtar på en behandlingsbänk eller på en yogamatta på golvet

Du omsluts av toner och vibrationer från gongar, klangskålar, kristallskålar och andra instrument. Dessa instrument är skapade för att balansera, öppna upp och lösgöra eventuella blockeringar i kroppens och energisystemets flöde. 

Lite om gongen och dess effekter:

När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som djup transformation och healing kan äga rum.

Gongarna och kristallskålarna placeras nära dig och låter vibrationerna massera dig utifrån och in, klangskålarna används ibland direkt på kroppen.

Behandlingen är kraftfull, balanserande, stärkande, energigivande, öppnande och läkande.

Du behöver inga förkunskaper för att komma till en session. Vi anpassar sessionen helt efter dina behov. Behandlingen kan vara kan vara allmänt anpassad mot välmående och hälsa, eller riktad till ett fysiskt, emotionellt eller mentalt tillstånd du vill arbeta med. Detta samtalar vi om någon dag innan vi ses.

Du kan välja två olika sessioner, en kortare och en lite längre

  • Session – 45 min, 900 kr

45 min sessionen räcker för de allra flesta eftersom Ljudavslappning är en snabb och effektiv process. Sessionen kan vara allmän eller inrikta sig på någonting specifikt.

  • Dubbelsession – 90 min, 1 600 kr

En dubbelsession innehåller en djupare och längre behandling i kombination med en för dina behov anpassad aktivitet – exempelvis kan  Reikibehandling ingå. Du kan också få en meditation eller yogaövning med hem som är anpassad efter det du vill jobba vidare med.

Varmt välkommen/ Atma

Gongbad med magiska vibrationer 16/12-22 kl 18.30-20.00

Kära medvandrare 

Varmt välkommen till ett härligt vibrerande gongbad. 

Ett gongbad kan vara ett sätt.... att ge dig själv den där extra omtanken och kärleken. Yoga By Atma bjuder in till ett gongbad där du får möjlighet att släppa alla spänningar och oro som lagrats i våra kroppar den här omvälvande tiden vi lever i. Du ges möjlighet att släppa taget och sjunka in i djup avslappning som balanserar och läker ditt nervsystem.
Vi börjar med en sekvens mjuka yogarörelser och några enkla andningsövningar. Sedan får du lägga dig tillrätta på din matta för att ta emot gongens härliga vibrationer.
Ta gärna på dig mjuka kläder så att du kan ha det bekvämt och röra dig fritt.
Efteråt kommer vi också att ha en sharing som självklart är helt frivillig.
Hjärtligt och innerligt välkommen
I kärlek/ Atma 

Läs mer om gongens förunderliga effekter nedan
När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentra kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.

Anmälan till yogabyatma@outlook.com
Kostnad: 300:- betalas till swish 123 357 90 34

Hoppas vi ses!
I kärlek/Atma 

Soundhealing Sacred Sound ny datum i December

Varmt välkommen till en magisk soundhealing som tar dig precis dit du behöver gå, som öppnar upp för att möta & transformera exakt det just du behöver. Detta sker ibland på ett medvetet plan, men ofta än mer i det undermedvetna.

Till vibrationerna, ljuden från Gongen, singingbowlsen och Kristallskålarna färdas du på en magisk resa in i dig själv och ner i djup avslappning.

De balanserande, lugnande och läkande tonerna från instrumenten och rösten luckrar upp, löser upp och frigör eventuella blockeringar i såväl din fysiska som emotionella kropp.

Vi börjar med en guidad meditation efterföljt av djupavslappning.

När vi befinner oss i djupavslappning är förutsättningarna för att ta emot och tillgodogöra sig gongens, skålarnas, röstens och de övriga instrumentens effekt optimerad.
Djup transformation kan då också äga rum.

Läs mer om gongen & skålarna 

När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen.
Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå.
Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp.

Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz.
Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni.
Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen.
Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.

Kristallskålarna är gjorda av 100% kisel – som liknar kroppens egna molekylstruktur - och därför anser och upplever många att skålarnas toner och vibrationer kan ha en mer djupgående effekt på kroppen än klangskålar som är tillverkade i metall.

Anmälan sker till yogabyatma@outlook.com
Investering 450:-
Swish till 1233579034

I kärlek & service/ Atma 💚

Mindfree Lazy Cosy Sunday den 14/1-23 Kl 08.00-13.00

Kära medvandrare

Yoga By Atma välkomnar dig till en Lazy, Cosy Sunday. En Söndag med godsaker för både kropp och själ.

En exklusiv dag med max 8 deltagare.

Vi ses vid kvickbadet kl 08.00 där vi börjar dagen med ett livgivande bad och efterföljande bastu för den som vill.

(Vill du inte bada kommer du istället direkt till studion kl 09.30).

Därefter möts vi studion senast 09.30 för en god kopp örtte & en hälsoboostande smoothie.
Efter den lätta frukosten mediterar vi tillsammans, landar sedan in i en restorative yogaklass som avslutas med en stunds Gongbad/ Soundhealing.

Dagen rundas av med en sharingcirkel följt av en lätt vegetarisk lunch.

När vi skiljs åt är vi härligt mjuka och sköna i både kropp & sinne 

Investering 595:-
Anmälan sker till yogabyatma@outlook.com

Varmt välkommen & väl mött i kärleksfull vänlighet

I kärlek/ Atma 

Chantingcirkel Januari 2023

Yoga By Atma bjuder in dig till en miniworkshop. Vi kommer att meditera och chanta tillsammans. Vi öppnar upp, förankrar oss i vår högsta medvetenhet och i våra hjärtan.
Att chanta mantran vibrerar oss i kontakt med vår själ, vibrerar oss hem och in i vårt innersta center.
Ordet mantra betyder ”projektion i sinnet”, alternativt ”tanken som befriar och skyddar” det är sammansatt av orden MAN (sinne eller att tänka) och TRAI (våglängd eller att skydda/befria från den yttre världens illusioner)
Ljud är vibration. Allting i universum är på ett plan vibration. Vibration är rörelse. Modern forskning inom fysiken tyder på att materiens minsta beståndsdelar: elektroner och kvarkar är uppbyggda i form av små vibrerande strängar. Vi skulle då med andra ord bestå av idel vibrerande strängar. Så vår kropp skulle med lite fantasi kunna liknas vid en gitarr med oändligt många strängar att spela på och stämma.
Att chanta ett mantra är en flera tusen år gammal tradition. Att chanta ett mantra antingen tyst för dig själv eller högt är en metod för att lättare kontrollera och betrakta sina tankar. Att behålla fokus inom dig och ”bli ett med vibrationerna”.
Hela världen vibrerar, all materia alla ljud och alla tankar är vibrationer. Dessa vibrationer i världen och i dig själv påverkar din kropp på många olika sätt. Styrkan i mantrat sitter just i vibrationen, när du mässar/chantar sätter du vibrationer i rörelse som skapar en effekt på kroppen. Mässandet stimulerar bl.a. olika meridianpunkter i gommen, men också olika körtlar i hjärnan bl.a. hypofysen och tallkottkörteln som utsöndrar hormoner som skapar balans och harmoni i din kropp och ditt sinne.
Man kan säga att mantra är ett vetenskapligt språk som är relaterat till det högsta inom dig.
När vi gör det tillsammans blir vibrationerna än starkare och högre.
Kom som du är och vibrera med.

Efteråt finns det utrymme för reflektioner och delningar.

Aqurian Sadhana 2023

Sat Nam vackra själ!

Varmt välkommen till det viktigaste mötet under dagen, mötet med dig själv....tiden för det heliga möte med din själ. I Amrit Vela samlas vi till Aquarian Sadhana, en av kundaliniyogans starkaste traditioner och fundament

Amrit Vela är tiden innan solen gått upp (vi flyttar fram tiden en aning) till kl 08.00
Amrit Vela är tiden när slöjorna mellan världarna är som tunnast, tiden när pranan/ livskraften är som starkast, tiden innan världen vaknat, tiden då vårt sinne är orört och naket. Ny Datum inom kort.

Dela den här sidan