Sagt om Studio Atma

"Tack Atma för underbar yoga Nidra o Gongbad ikväll.
Lugn och fin guidning genom hela passet, kände mig i trygga händer".

"Trots att huvdet var fullt av jobb kände jag en stillhet efter vårt lilla pass".

"Atma lotsade oss på ett tryggt och proffsigt sätt så trots att jag aldrig gått på yoga tidigare var det en riktigt häftig upplevelse!"

"Tack för en härlig lördag med kundaliniyoga, yoga nidra, gongbad och fräsch lunch. Det är inte sista gången! Namaste"

"Rekommenderar verkligen ett besök i någon av Atmas cirklar. Kvinnocirklarna har varit fantastiska med mycket värme och öppenhet. Du välkomnas alltid till Yoga By Atma med öppna armar".


"Det var en mycket givande kväll, med många tankar och verktyg att ta med mig därifrån. Klart rekommenderat att vara med. Tack"


"Hit kom vi för återträff av vår flock. Denna helg blev magisk och fantastisk. Vi återkommer gärna för fler flockträffar. Tack Atma för det du gett oss"


"Tack Atma för en magisk helg!! Jag önskar att komma tillbaka. Allt gott"


"Är berörd och rörd in i själen av miljön och energin. Tack för magisk yoga och gongbad. Tack för utsökt mat. Tack Atma för din förmåga att hålla ett kärleksfullt, tryggt space. Har känt mig så hållen den här helgen. Tack, tack, tack för det du skapat. Hit kommer jag med glädje igen""Kära Atma Du tog yogapassen ytterligare en dimension! Med kärlek, värme och passion höll du dina pass och jag bara tog in och lärde mig. Dina gongbad gjorde ett oförglömligt intryck på migTack och jag hoppas vi ses igen!"

"Träffade Atma i somras på en retreat i kullabygden. Atma höll där yogapass morgon och kväll.För mig tog hon yogan till en helt ny nivå.Förutom yoga innebar de väl förberedda klasserna en guidning till magiska upplevelser med bl a hjälp av soundhealing. Gong och kristallskålar och fantastiska avslappning och andningsövningar. Jag kommer fortsätta med yoga och rekommenderar varmt att prova Atmas unika yoga."

Följ gärna Studio Atma

Godkänd för F skatt. © -All rights reserved Yoga By Atma- 2016