Lymfmassage- Tidsbokning via länk i text Tisdagar & Onsdagar

Bokning sker via

https://www.timecenter.se


Kampanj Februari ut- 3 behandlingar för 2300:- 

Boka dina tider innan den 29/2-24


Ordinarie pris 1095:-/ behandling


Vid första träffen ingår ett samtal där vi kartlägger dina specifika behov.


Lymfmassage är en enkel men effektiv metod som förbättrar funktionen i lymfsystemet. Det ger goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom.

Lymfmassage består av djupandning, lätta tryck samt strykningar i lymfflödets riktning som stimulerar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter ut ur kroppen.De olika teknikerna i lymfmassagen hjälper både till att lossa på kompakt bindväv och öka lymfflödet.

Lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Därför är behandlingen upplagd för att skapa lugn och hjälpa dig att slappna av på djupet.


Tecken på att ditt lymfsystem kan behöva lite extra omhändertagande är om du:


 • Känner dig tung och svullen
 • Ständigt är trött
 • Upplever en mental dimma och trötthet
 • Ofta drabbas av förkylningar och infektioner
 • Har värk och smärta
 • Har torr hy med utslag och eksem
 • Har domningar och pirrningar i armar och ben.


Lymfmassage är en behandling som passar alla. Det kan vara extra viktig för dig som har fått lymfknutor bortopererade eller strålats i samband med cancerbehandling; har någon typ ödem, primärt eller sekundärt; fibromyalgi; restless-legs; och trötthetssyndrom.

OBS: Lymfmassage ges inte under pågående cytostatikabehandling.


Varmt välkommen 

I kärlek/ Atma

Enskilda sessioner Gongterapi/Ljudavslappning/Soundhealing tidsbokning via länk i text.

45 minuter bokas på https://www.timecenter.se

75 minuter dubbelsession bokas via mejl yogabyatma@outlook.com

Under behandlingen ligger du mjukt insvept i filtar på en behandlingsbänk eller på en yogamatta på golvet

Du omsluts av toner och vibrationer från gongar, klangskålar, kristallskålar och andra instrument. Dessa instrument är skapade för att balansera, öppna upp och lösgöra eventuella blockeringar i kroppens och energisystemets flöde. 

Lite om gongen och dess effekter: När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. 

Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. 

Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som djup transformation och healing kan äga rum.

Gongarna och kristallskålarna placeras nära dig och låter vibrationerna massera dig utifrån och in, klangskålarna används ibland direkt på kroppen.

Behandlingen är kraftfull, balanserande, stärkande, energigivande, öppnande och läkande.

Du behöver inga förkunskaper för att komma till en session. Vi anpassar sessionen helt efter dina behov. Behandlingen kan vara kan vara allmänt anpassad mot välmående och hälsa, eller riktad till ett fysiskt, emotionellt eller mentalt tillstånd du vill arbeta med. Detta samtalar vi om någon dag innan vi ses.

Du kan välja två olika sessioner, en kortare och en lite längre. 


 • Session–45 min 675:-


45 min sessionen räcker för de allra flesta eftersom Ljudavslappning är en snabb och effektiv process. Sessionen kan vara allmän eller inrikta sig på någonting specifikt.


  • Dubbelsession– 75 min 975:-

   En dubbelsession innehåller en djupare och längre behandling i kombination med en för dina behov anpassad aktivitet – exempelvis kan Reikibehandling ingå. Du kan också få en meditation eller yogaövning med hem som är anpassad efter det du vill jobba vidare med.


   Varmt välkommen

   I kärlek/ Atma

   Reikibehandling- Tidsbokning via länk i text

   45 minuter bokas på https://www.timecenter.se

   75 minuter & Distanshealing bokas via mejl yogabyatma@outlook.com

   Reiki är en japansk friskvårdsmetod där man genom mjuk handpåläggning löser upp spänningar och blockeringar i kroppen.

   Behandlingen är i flera länder etablerad inom den traditionella sjukvården och är en effektiv och värdefull behandlingsmetod.

   Reiki är idag godkänd som friskvårdsbehandling hos skatteverket, så du kan använda ditt friskvårdsbidrag.

   Ordet Reiki betyder universell livskraft och finns runt omkring oss hela tiden. Allt på vår jord är beroende av denna energin och det är viktigt att den får flöda fritt och obehindrat. Vid en reikibehandling stärker man upp både sitt yttre och inre energifält.
   Reikienergin arbetar på en fysisk, mental, emotionell och andlig nivå. 


   Vid behandlingstillfället ligger du (påklädd) skönt och bekvämt insvept i filtar på en behandlingsbänk.

   Under själva behandlingen placerar jag mina händer på olika ställen på kroppen eller en bit ifrån och fungerar då som en kanallänk mellan mottagaren och Reikienergin.

   Energin är inget som jag styr utan den går dit den behövs mest och vilka behov du har vid behandlingstillfället.


   Varmt välkommen att boka en session


   45 min 675:-

   75 min 975:-

   45 min Distanshealing 975:-


   I kärlek/ Atma

   Yin Yoga med Soundhealing 12 veckorskurs med Uppstart Tisdagen den 13/2-2024 kl 18.00-19.15 

   Sköna mjuka yinpass med totalt fokus på Yin. Vi kombinerar med yoga nidras och ibland med sound. Gongar, skålar och röst.

   Texten nedan är hämtad från Magdalena Mecwelds bok Vila dig i form.

   "Yinyoga är precis som annan yoga – men också dess motsats.
   Yinyogan undviker ”perfektionen” i en slut-position. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen så som skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.

   De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.
   Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.

   I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yinyoga är alltså ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.

   Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation.

   Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne".


   Datum: 13/2, 20/2, 27/2, 5/3, 12/3, 26/3, 2/4, 9/4, 16/4, 30/4, 7/5, 14/5

   Anmälan sker till yogabyatma@outlook.com

   Inbetalning 2200:- till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.


   Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.

   Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!

   Atma


   Drop in i mån av plats 240:- bokas på https://www.timecenter.se/

   Feminint flöde- Yoga för hormonbalans & lymfsystem 12 veckors kurs medUppstart Onsdagen den 14/2-2024 kl 17.00-18.15

   Feminint Flöde- Yoga för hormonbalans och lymfsystem.

   Ljuvlig Terapeutisk Body- Mind yoga.

   En friare och mer yininspirerad form av medicinsk yoga med mjuka, långsamma, flödande rörelser som kombineras med avslappning, strecht och meditation.


   Denna yogaform stärker vårt hormon- lymfsystem och hjälper vårt immunförsvar, främjar vår matsmältning, aktiverar vårt lugn och ro system.

   Vi hjälper kroppens självläkande förmåga på traven, så att vi håller oss friska, starka, balanserade och smidiga i både kropp och sinne.

   I klassen väver vi in egenvård av lymfsystemet och du får lära dig hur du tar hand om lymfan, hur du kan skapa och bibehålla ett fint flöde i densamma.   Lymfsystemets uppgift är att rensa och städa bort gifter slaggprodukter och överflödig vätska från kroppen som inte ska vara kvar. Det fungerar som en avfallstransport för att få bort slaggprodukter från våra vävnader och mjukdelar som hud, muskler och fettvävnad. Lymfsystemet har nära samarbete med ditt immunförsvar och ditt blodcirkulationssystem.

   Under dessa 12 veckor får du med dig kunskap, inspiration och verktyg som hjälper dig att skapa hormonbalans.


   Datum: 14/2, 21/2, 28/2, 6/3, 13/3, 27/3, 3/4, 10/4, 17/4, 1/5, 8/5, 15/5

   Anmälan sker till yogabyatma@outlook.com

   Inbetalning 2200:- till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.


   Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.

   Varmt välkommen

   I Kärlek/ Atma


   Drop in i mån av plats 240:- bokas på https://www.timecenter.se/

   Kundaliniyoga 12 veckors kurs medUppstart Onsdagen den 14/2-2024 kl 18.30-19.45 

   Välkommen till kraftfull, dynamisk välgörande Kundaliniyoga där vi tillsammans andas, landar i kroppen, dansar, sjunger och chantar.


   Kundaliniyoga är till för alla, alla ska kunna utföra yoga......ung, gammal, vig stel, frisk eller sjuk. Yogan implementerar du i din vardag. Du tar verktygen du får på yogamattan med dig in och ut i ditt liv.


   I Kundaliniyogan finner du alla delar som traditionellt ingår i yoga: Kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, handpositioner, olika fokuseringstekniker, mantran (ljud och vibrationer) och meditationer.

   Du skapar balans mellan anspänning och avslappning. Du får en mjukare smidigare kropp. Du får helt enkelt bättre hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.

   Genom att utöva kundaliniyoga får du mer energi i ditt system. Du bygger en styrka till att klara livets alla utmaningar och svängningar. Stärker ditt nervsystem och balanserar ditt hormonsystem. Kanske lär du känna dig själv än lite djupare, när du förmår att omfamna och vara med allt det som är just här och nu.


   Att möta dig själv på mattan på regelbunden basis är en av de största gåvorna du kan ge dig själv.


   Kundaliniyogan är en kraftfull yogaform och jag vill gärna dela dessa fantastiska och effektfulla tekniker med just dig! Så kom och låt oss mötas på mattan.


   Datum: 14/2, 21/2, 28/2, 6/3, 13/3, 27/3, 3/4, 10/4, 17/4, 1/5, 8/5, 15/5

   Anmälan till yogabyatma@outlook.com

   Inbetalning 2200:- till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.


   Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.

   Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!
   Sat Nam/Atma


   Drop in i mån av plats 240:- bokas på https://www.timecenter.se/

   Inspirationsafton Afterwork

   7/3-2024 kl 17.30-20.30

   Välkommen till en härlig inspirationsföreläsning, yoga och mingel i mysiga yogastudion Höganäs Andrum torsdagen den 7/3-24 kl 17.30-20.30.

   BALANS I LIVET
   … är en föreläsning för dig som
   …ofta stressar och/ eller känner dig otillräcklig
   … alltid ställer upp och anpassar dig för ofta
   … är en överambitiös presterare som vill mycket med ditt liv
   … längtar efter mer harmoni och glädje i livet


   Med dig hem efter föreläsningen får du nya positiva tankar om dig själv och konkreta effektiva vertyg för hur du skapar och bibehåller balans i livet.

   Atma kommer att leda en kort yogaklass En mjuk serie övningar för balans och "release" i ditt nervsystem.

   Övningarna får du också med dig hem och kan sen implementera dem i din vardag.

   En kväll där DU får "bara vara du"!

   Efter föreläsning och yoga bjuds det på örtte från Ingers trädgård & nyttiga, goda snacks. Det blir också tid tid för mingel och prat för dem som så önskar.

   INVESTERING: 375 kr
   PLATS: Höganäs Andrum & Yoga By Atma

   Anmälan och betalning för garanterad plats senast 28/2-24

   OBS! Begränsat antal platser och anmälan görs enligt nedan:
   mejl till info@finnbalans.se eller till telefon 0733-642350.

   Swishbetalning till 1232555910

   Skriv namn och 28/3-24 som meddelande vid betalning.


   Varmt, hjärtligt och innerligt välkommen


   I kärlek Inger & Atma

   Kakaoceremoni & Sacred Sound i Moder Jords hållande famn

   9/3-24 kl 14.00-17.00

   Höganäs Andrum & Yoga By Atma i samarbete med Luise Lyngmark/ Harmoni & balans.

   Vi kommer samman i en Cacaoceremoni med sacred sound.

   Om Cacaon

   Cacaons magiska egenskaper hjälper oss att öppna upp våra hjärtan och expanderar vårt medvetande.
   En Cacao ceremoni är just det .... en hållen ceremoni där vi tillsammans i ett heligt space dricker vår cacao.

   Cacaon i sin rena råa form, är densamma som man har druckit rituellt i många hundra år i Syd Amerika.


   Cacaon kallas"Gudarnas föda".

   En Cacao Ceremoni är en möjlighet för dig att mötas med likasinnade i ett hållet space och njuta Cacaon och dess hjärtöppnande och expanderande effekter.

   Cacaon kan hjälpa dig att sätta nya intentioner i ditt liv.
   Att dricka cacao kan också visa dig vägen inåt, öppna upp för en djupare medvetenhet och riktning i ditt liv.

   Efter vår cacaoceremoni gör vi oss redo för att sjunka in och ner i moder jords hållande famn, med de magnifika trädkronorna vajande över oss. I naturens egen "kyrka".

   Liggande på din matta, insvept i filtar tar du sedan emot soundhealing.

   Soundhealing

   Enligt fysiska lagar så vibrerar allt i universum med olika frekvenser och så även vi människor. Soundhealing baseras på att ljudvibrationer återställer vår naturliga vibration när den kommit ur balans. Eller stärker och fin kalibrerar den balans som redan finns.
   Vibrationerna, frekvenserna och ljuden skapar harmoni och välbefinnande och arbetar ända ner på cellnivå.
   Det improviserade ljudlandskapet är en mix av olika instrument...naturens egna ljud, våra röster.... tibetanska klangskålar, gongar, kristallskålar och schamantrummor med mera.

   Eftermiddagen/ kvällen bjuder in till att gå djupare och utforska vad som finns inom dig just nu....vad vill du släppa taget om? Vad vill du bjuda in, skapa plats och utrymme för i ditt liv?

   Praktisk information


   Du behöver ha med dig en kopp att dricka din cacao i, varma kläder, vattenflaska, en skrivbok eller block & penna.
   Ett förmål (något som har särskild betydelse för dig) att lägga på altaret vi skapar tillsammans.

   Anmälan sker via mejl till yogabyatma@outlook.com
   Inbetalning= Bokad plats
   OBS begränsat antal deltagare.

   Din investering i dagen 500:- swishas till 1233579034


   Läs mer om Luise här https://harmoni-balance.com


   Vi ser fram emot att mötas i det öppna hjärtat


   Varmt, hjärtligt och innerligt välkommen!


   I kärlek Atma & Luise

   Feminint & Maskulint i balans med Kropp, Själ & Sinne

   24/3-2024 kl 13.00-16.00

   Maskulint - Feminint i balans med Kropp Själ & Sinne


   En föreläsning om vad det innebär att vara i balans mellan din feminina och maskulina aspekt oavsett om du är man eller kvinna. Inom den österländska filosofin benämns det som yin och yang.


   Dessa två delar lever i dig och har olika kvaliteter. Tillsammans bildar det en helhet som gör dig komplett.


   I föreläsningen utvecklar vi även begreppen kropp, själ och sinne. Ibland kallas sinnet för ego, och kanske framställs det inte alltid i så positiv dager. Sinnet/egot har dock en både viktig och nödvändig funktion, men som allt annat skall det användas i balans. Framför allt i balans med själ och kropp. Vi kommer i föreläsningen att väva samman alla dessa begrepp för att öka förståelsen för oss själva.


   Föreläsare, Martin Tufvesson har gjort en transformerande resa de senaste 12 åren och bjuder på rikligt med exempel på hur du kan expandera ditt medvetande och hitta din balans. I föreläsningen pratar han också om de mycket speciella tider vi lever i just nu och lyfter det till synes motsägelsefulla i att så mycket ”mörker” existerar samtidigt med så mycket ”ljus”. Martin ger dig en hoppfull syn på vad som sker i världen och inspiration att hitta din unika roll i ditt pågående livsäventyr.


   Du kommer att få handfasta metoder att börja använda direkt för att oftare kunna befinna dig i din fulla medvetenhet och kapacitet.


   Martin kommer också att berätta varför han driver Spirit of Man - personlig och spirituell utveckling för män - tillsammans med sin kollega Mark Henderson. Han kommer att utveckla vilka positiva effekter ett enbart manligt (eller enbart kvinnligt) forum ger.


   Om Martin


   Transformerande Coach, Föreläsare, Inspiratör, Entreprenör med en passion för personlig och spirituell utveckling. Martin har ett brett intresse för esoteriska frågor och livets mystik. Han har djupgående studerat och forskat på ämnena sedan 2010, både i och utanför Sverige. Martin leder också retreats, träffar och gruppresor med tema att guida deltagarna på deras personliga inre resa. Upplevelser och utveckling kopplat till naturen är centrat i Martins arbete.


   Datum: Kommer inom kort

   Tid: kl 13-16 med paus i mitten

   Anmälan till: yogabyatma@outlook.com

   Investering: Donationsförslag 200:- till swishnr 1233579034


   Varmt välkommen och väl mött i kärlek

   Atma & Martin

   Ett retreat i Härvaro & Närvaro- Stillness 28-30/6-2024

   Vi välkomnar dig kvinna till en helg i stillhet och kontemplation.

   Ett härligt retreat med fokus på närvaro & härvaro.

   Vi bor på Fiskabäck Sanctuary, en gammal korsvirkesgård från 1700 talet som äger en sällsam skönhet. Gården är kärleksfullt och varsamt renoverad och bevarad. Vitkalkade väggar, fantastiska trägolv och bjälkar i taken. Enkelt lyxiga tvåbäddsrum. Fiskabäck lägger stor vikt på det ekologiska och värnar om miljön och den 

   storslagna naturen som omger gården som ligger i ett natureservat.

   Läs mer om fiskabäck och kika på bilder här

   https://www.facebook.com/fiskabackosterlen/


   Vi kommer att boosta både kropp och själ genom balanserande härlig yoga och meditation, soundhealing/gongbad, ceremonier, bad och bastu. Reflekterande samtal och övningar. En halvdagsvandring.

   Lördagen är vi helt i tystnad, vi förbereder oss noga för att gå in i det tysta spacet på fredagskvällen och landar mjukt tillbaka från tystnaden i en cirkel om söndagen. Vi äter ekologisk, närande högvibrerande vegetarisk mat som får kroppen att sjunga. 


   Summan av alla delarna ger dig tillfälle att vila in i dig själv och bara njuta av tillvaron och livet. Att nära och fylla på både kropp och själ.


   Din inestering för dessa dagar: 5899:-

   Följande är inkluderat, alla måltider, boende i delat rum och med delad toalett/dusch, sängkläder, schampo och duschtvål. 

   Yogamattor, filtar och kuddar finns på plats, vill du ha något extra tar du med.


   Bokning/Anmälan: Senast den 2024-04-30 till yogabyatma@outlook.com

   Efter anmälan får du mer praktisk information samt betalningsanvisningar.

   Begränsat antal platser så komsi komsi med oss till en oförglömlig helg.


   Med kärlek & värme/ Atma & Inger

   Hormonibalans & Flöde Kvinnoretreat 11-13/10-2024

   Varmt, hjärtligt och innerligt välkommen till ett kvinnoretreat på den vackra ön Ven i Öresund.

   Vi bor på Nova Harmonia en mysig gård med en liten gårdsbutik, gården ligger på gångavstånd från färjan. Du kan läsa mer om Nova Harmonia och kika på vackra bilder här https://novaharmonia.se/

   Retreatet har fullt fokus på kvinnohälsa, balans, stillhet, rekreation och gemenskap. Tillsammans kommer vi att sitta i cirkel, vi utövar enkel men kraftfull yoga varje morgon och kväll- Ett härligt feminint flöde för hormonbalans och lymfsystem. Varje pass avslutas med meditation och vila. Kvällarna avslutas med gongbad/ soundhealing för dem som vill. Dag två vandrar vi runt ön och efter vandringen ges möjlighet till bad och bastu.

   Vi när oss med högvibrerande vegetarisk mat. Mat som får ditt hormonsystem att sjunga. 

   Under helgen kommer du att få tips och råd för hur du tar hand om ditt lymfsystem på egen hand med enkla medel. Hur du kan boosta ditt hormonsystem med hormonsmart mat. Samt lite annat smått och gott "bra att veta".

   Det finns möjlighet för dig att boka en kortare "prova på" lymfmassage på 45 minuter mot en kostnad på 995:- (ingår ej i retreatpriset). OBS: Endast fyra behandlingar på helgen, så först till kvarn.....Detta bokar du i din anmälan. 


   Din investering för retreatet:

   Boende i dubbelrum 6200:-

   Boende i 3-4 bäddars rum 5900:-

   Priserna kan komma att justeras något.


   Vi ser fram emot att mötas i innerlig, varm och hjärtöppnande kvinnogemenskap.

   En magisk helg väntar oss.

   varmt välkommen med din anmälan till yogabyatma@outlook.com 


   I kärlek Atma & Barabra 

   Schamnic Yin Flow- Yogalärarutbildning 31/10-3/11-2024

   Shamanic Yin Flow Yogautbildning 50 tim


   Denna utbildning passar dig som vill undervisa intuitiva yogaklasser i mjuka flöden med shamansk inriktning, ge en ny dimension till din undervisning eller som en egen inre resa.

   Du får en inblick i det shamanska medicinhjulets fyra riktningar som handlar om att hela vårt förflutna, släppa begränsade tankemönster, sätta nya intentioner utifrån själen och lära oss vägledas av vår intuition till ett högre perspektiv.

   Teori varvas med praktiska övningar med fokus på den inre upplevelsen för att väva in det egna utforskandet som en naturlig del och röd tråd genom utbildningen


   Vi går igenom olika shamanska guidningar och hur man kan lägga till trummans helande ljud för en djupare grundning samt möjlighet att väcka upp mer av vår ursprungskraft.

   Vi tittar på yogapositioner och olika intuitiva mjuka yogaflöden som passar för Shamanic Yin Flow samt provar olika Sound Healing instrument och rösttoningsövningar för att hitta vårt alldeles egna uttryck.

   För vem?

   Du kan gå denna utbildning i yoga och shamanism för att hålla egna klasser i Shamanic Yin Flow, expandera dina kunskaper och ge en ny dimension till din undervisning eller som egen personlig utveckling.

   Är du fysioterapeut, samtalsterapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor passar den här utbildningen också fint som en fördjupning.


   Läs mer om Pernilla och Shamanic Yinflow här 👇

   https://spiritual-uplift.com/shamanic-yin-flow-50-tim

   Meditation Torsdagar kl 19.00-20.00 

   Vi välkomnar Pernilla till studion, hon kommer att hålla meditationer torsdagkvällar.

   Pernilla har under 20 års tid förkovrat sig inom personlig , själslig och andlig utveckling, hon har under många år studerat en kurs i mirakel och använt den som ledstjärna i livet.

   Hon har studerat o praktiserat Andlig Healing på Spirituellt Center i Ronneby i 4 år, under ledning av Helen Olausson och Collin Bates.


   Pernillas glädje, drivkraft och intention med meditationen är att du ska finna inre ro och stabilitet där harmonin bor i kropp själ och ande.Hon har även möjlighet att ge frekvens behandling med Itera Care terapi som stödjer den självläkande processen på cellnivå.


   Meditationenerna  är  drop in utvalda torsdagar  kl 19-20 (med vissa undantag)Din investering blir 200 kr per tillfälle.Bokning sker på sms senast kl 12.00 på torsdagar. 0733-818721


   Kap- Kundaliniactivation Process med Hanna

   Nya tider för 2024 i texten

   Hanna KAP facilitator nyinflyttad till kullabygden om KAP 


   "KAP är för mig ett verktyg att komma i kontakt med vårt sanna jag, utan prestation eller mål.


   KAP är en kraftfull men skonsam praktik där du som deltar får möjlighet att komma närmare ditt sanna jag och utforska nya djupare dimensioner av dig själv".
   Läs mer och vad du kan förvänta dig i en session.
   Så vad är då KAP?

   KAP står för Kundalini Activation Process och är en direkt energiöverföring av vår universella livskraft och av det icke-dualistiska medvetandetillståndet. Icke-dualitet eller non duality på engelska är ett meditativt medvetandetillstånd där vi kan kliva ur vår dualistiska tillvaro och se att allt är ett.

   Ett tillstånd där vi kan inta rollen som vittne och vila i vårt medvetande.

   Vad händer under en klass?

   Du lägger dig på din yogamatta, slappnar av och musik spelas under passet medan facilitatorn rör, pekar eller trycker på några av chakra- och meridianpunkterna på din kropp.


   Det är vad som händer på utsidan. Vad som händer inuti är en helt annan historia.


   Din investering: 500:-


   Torsdag 29/2- 2024 Februari

   Torsdag 14/3- 2024 Mars

   Torsdag 4/4- 2024 April


   Bokning sker genom att kontakt Hanna på instagram @kap.withhanna eller på 0723656256.

   Vi bokning får du inbetalningsuppgifter


   Varmt välkommen/ Hanna

   Lazy Cosy Mindfree Sunday Ny datum i Februari

   Kära medvandrare

   Yoga By Atma välkomnar dig till en Lazy, Cosy Sunday. En söndag med godsaker för både kropp och själ.

   En exklusiv dag med max 6 deltagare.

   Vi ses vid kvickbadet kl 08.00 där vi börjar dagen med ett livgivande bad och efterföljande bastu för den som vill (vill du inte bada kommer du istället direkt till studion kl 09.30).

   Därefter möts vi studion senast 09.30 för en god kopp örtte & en hälsoboostande smoothie.


   Efter den lätta frukosten mediterar vi tillsammans, landar sedan in i en restorative yogaklass som avslutas med en stunds Gongbad/ Soundhealing.


   Dagen rundas av med en sharingcirkel följt av en lätt vegetarisk lunch.

   När vi skiljs åt är vi härligt mjuka och sköna i både kropp & sinne.

   Investering 595:- till swishnr 1233579034
   Anmälan sker till yogabyatma@outlook.com

   Varmt välkommen & väl mött i kärleksfull vänlighet

   I kärlek/ Atma


   Läs om kalla bad här: https://kurera.se/kalla-bad-en-quick-fix-som-funkar/

   Ny datum inom kort

   Kära medvandrare


   Varmt välkommen på ett gongbad & Soundhealing där vi kalibrerar, harmoniserar och balanserar våra kroppar och vårt nervsystem.


   Du får ligga på din matta, mjukt insvept i filtar och ta emot gongarnas helande vibrationer.


   Du ges möjlighet att släppa taget och sjunka in i djup avslappning som balanserar och läker ditt nervsystem.


   Vi börjar med en sekvens mjuka yogarörelser och några enkla andningsövningar. Sedan får du lägga dig tillrätta på din matta för att ta emot gongens härliga vibrationer.

   Ta gärna på dig mjuka kläder så att du kan ha det bekvämt och röra dig fritt. Efteråt kommer vi också att ha en sharing som självklart är helt frivillig.


   Läs mer om gongens förunderliga effekter nedan:

   När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentra kan lösas upp.

   Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.


   Anmälan till yogabyatma@outlook.com

   Investering: 100:-

   Betalning sker till Swisch 1233579034 eller Bg 132-3583 senast en vecka innan evenemanget.

   Swisch= Bokad plats


   Hoppas vi ses!
   I kärlek/Atma

   Kvinnocirkel ny datum kommer kl 18.30-20.00

   Efter att Andrums upskattade kvinnocirklar har legat i dvala i flera år vill cirkeln nu återuppstå. Cirkeln föds på nytt och tar en annan form. Ett djupare utforskande av din inre kraft och potential.


   Cirklarna kommer att ha olika teman och ibland inbjudna gäster.


   Du ska vara så hjärtans välkommen in i det heliga rummet, ett tryggt och hållet space där vi möts i kärlek och kvinnokraft.


   Bortom titlar, roller och yttre attribut.

   Här möts vi i hjärtat av vårt sanna varande. Tillitsfullt och tryggt kan vi dela med oss från hjärtat till varandra. Vi öppnar upp våra hjärtan och kommer samman i cirkeln. Var och en får sin tid och sitt utrymme.


   För att öppna upp, frigöra vår kraft och släppa taget använder vi oss av olika övningar, meditationer, sång och dans.

   Vi inleder med en meditation för att koppla samman vår energi och landa in i spacet där vi ska spendera en kärleksfull kväll tillsammans.


   Vi håller cirkeln liten och imtim, så maxantal deltagare är 8.


   Kostnad 300:-

   Betalning sker till Swisch 1233579034 eller Bg 132-3583 senast dagen innan evenemanget.

   Anmälan till yogabyatma@outlook.com


   Varmt hjärtlig & innerligt välkommen att ta din plats i cirkeln

   I kärlek/ Atma

   Ljuscirkel ny datum kommer kl 18.00-19.30

   Soundhealing kombinerat med "hands on" healing

   Under behandlingen ligger du mjukt insvept i filtar på en yogamatta på golvet

   Du omsluts av toner och vibrationer från gongar, klangskålar, kristallskålar och andra instrument. Dessa instrument är skapade för att balansera, öppna upp och lösgöra eventuella blockeringar i kroppens och energisystemets flöde. 

   Lite om gongen och dess effekter:

   När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå.

   Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som djup transformation och healing kan äga rum.

   Behandlingen är kraftfull, balanserande, stärkande, energigivande, öppnande och läkande.


   Anmälan till yogabyatma@outlook.com

   Din investering 300:-

   Swishas till 1233579034


   Varmt välkommen

   I kärlek/ Atma 

   Nyårsgongpuja i Tivolihuset den 28/12-2024 kl 21.00-08.00

   Varmt välkommen att tillsammans med oss gonga ut det gamla året och gonga in det nya i en gongpuja.

   Vad är en gongpuja? Ordet puja är sanskrit och betyder väldigt enkelt förklarat att tillbe något högre än oss själva, ofta en gud eller guru. I detta fall är det en metod att genom ceremoni (gongpujan) komma i kontakt med vårt högre jag och att nå djupt in och ner i djupavslappning.

   Gongen är ett uråldrigt instrument som är helt unikt i sin förmåga att skapa toner och övertoner. I själva verket är gongen mer än ett instrument, den är ett verktyg för att skapa djup transformation och läkning i oss.

   Gongen sköljer över oss med ljudvågor, toner av alla de slag, både dem vi kan höra med örat och dem som vi uppfattar och tar upp genom kroppen som vibrationer. Detta hjälper oss att komma förbi och bortom sinnets konstruktioner och tankemönster. Vi hamnar i en djup avslappning där vi får möjlighet att läka och balansera vårt system enda ner på cellnivå.


   Rent praktiskt innebär gongpujan att du sover hela natten i gongarnas sång och vibrationer. Du har med dig madrass/liggunderlag du kan ligga på en hel natt, kudde, täcke och varma mjuka kläder. Vi ses kl 21.00, då blir det en kort presentation av programmet och praktisk information. Därefter får du lägga dig tillrätta på din madrass för en härlig natts sömn i gongarnas magiska värld.


   När: 28/12-24 kl 21.00- 08.00 den 29/12-24
   Var: Tivolihuset i Höganäs.
   Kostnad: 700:- till swish 123 357 90 34
   Inbetalning= bokad plats


   Anmälan: till yogabyatma@outlook.com
   Frågor: Mejl som ovan, eller 0736158870


   Varmt, hjärtligt och innerligt välkomna
   I kärlek/ Atma

   Följ gärna Yoga By Atma 

   Godkänd för F skatt. © -All rights reserved Yoga By Atma- 2016