Lymfmassage - Tidsbokning via länk i text Tisdagar & Onsdagar

Nu kan du boka 80 minuters lymfmassage. 


Bokning sker via

https://www.timecenter.se/hoganasandrumyogabyatma


Pris 995:- 


Första träffen ingår ett samtal där vi kartlägger dina behov.


Lymfmassage är en enkel men effektiv metod som förbättrar funktionen i lymfsystemet. Det ger goda resultat vid svullnader i armar och ben eller trötthetssymptom.


Lymfmassage består av djupandning, lätta tryck samt strykningar i lymfflödets riktning som stimulerar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter ut ur kroppen.

De olika teknikerna i lymfmassagen hjälper både till att lossa på kompakt bindväv och öka lymfflödet.

Lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad. Därför är behandlingen upplagd för att skapa lugn och hjälpa dig att slappna av på djupet.


Tecken på att ditt lymfsystem kan behöva lite extra omhändertagande är om du:


 • Känner dig tung och svullen
 • Ständigt är trött
 • Upplever en mental dimma och trötthet
 • Ofta drabbas av förkylningar och infektioner
 • Har värk och smärta
 • Har torr hy med utslag och eksem
 • Har domningar och pirrningar i armar och ben.


Lymfmassage är en behandling som passar alla. Det kan vara extra viktig för dig som har fått lymfknutor bortopererade eller strålats i samband med cancerbehandling; har någon typ ödem, primärt eller sekundärt; fibromyalgi; restless-legs; och trötthetssyndrom. Lymfmassage ges inte under pågående cytostatikabehandling.


Texten är hämtad från Studio Frids hemsida där jag också är utbildad.

Enskilda sessioner Gongtearpi/Ljudavslappning/Soundhealing tidsbokning via mejl Tisdagar & Onsdagar hösten 2023

Tidsbokning via mejl yogabyatma@outlook.com

Under behandlingen ligger du mjukt insvept i filtar på en behandlingsbänk eller på en yogamatta på golvet

Du omsluts av toner och vibrationer från gongar, klangskålar, kristallskålar och andra instrument. Dessa instrument är skapade för att balansera, öppna upp och lösgöra eventuella blockeringar i kroppens och energisystemets flöde. 

Lite om gongen och dess effekter:

När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå.

Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som djup transformation och healing kan äga rum.

Gongarna och kristallskålarna placeras nära dig och låter vibrationerna massera dig utifrån och in, klangskålarna används ibland direkt på kroppen.

Behandlingen är kraftfull, balanserande, stärkande, energigivande, öppnande och läkande.

Du behöver inga förkunskaper för att komma till en session. Vi anpassar sessionen helt efter dina behov. Behandlingen kan vara kan vara allmänt anpassad mot välmående och hälsa, eller riktad till ett fysiskt, emotionellt eller mentalt tillstånd du vill arbeta med. Detta samtalar vi om någon dag innan vi ses.

Du kan välja två olika sessioner, en kortare och en lite längre.

 • Session–45 min, 900 kr


45 min sessionen räcker för de allra flesta eftersom Ljudavslappning är en snabb och effektiv process. Sessionen kan vara allmän eller inrikta sig på någonting specifikt.


  • Dubbelsession– 90 min, 1 600 kr

   En dubbelsession innehåller en djupare och längre behandling i kombination med en för dina behov anpassad aktivitet – exempelvis kan Reikibehandling ingå. Du kan också få en meditation eller yogaövning med hem som är anpassad efter det du vill jobba vidare med.


   Varmt välkommen/ Atma

   Yoga Nidra Djupavslappning 5 veckor med

   Uppstart Tisdagen den 12/9-2023 kl 17.30-18.00

   YOGA NIDRA-DJUPAVSLAPPNING
   20-30 minuters maximal djupavslappning

   Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som oftast utförs liggandes i savasana- död mans position. På sanskrit betyder Nidra sömn och Yoga Nidra kallas ofta den sömnlösa sömnen/ Yogisk sömn.

   I Yoga Nidra går vi in i ett tillstånd mellan vakenhet och sömn där kroppen sjunker ner i ett tillstånd av djup avslappning, medan sinnet förblir klart, vaket och alert.

   Yoga Nidra tar oss igenom och förbi vårt medvetna mind/sinne och djupt in och ner i vårt undermedvetna. 

   Detta kraftfulla tillstånd kan hjälpa oss med frigörande av minnen som fastnat i vårt undermedvetna, även med det som ligger i det medvetna mindet/sinnet. Både kroppen och sinnet ges möjlighet att släppa det som behövs släppas.

   Sankalpa

   En del av Yoga Nidra är/kan vara Sankalpa. Enkelt förklarat är Sankalpa intentionen vi sätter/tar med oss in i Yoga Nidran. Ditt hjärtas djupaste önskan och längtan. Ett frö du planterar/sår djupt i ditt medvetande, ett frö som skapar möjlighet för transformation i ditt liv på djupet.

   Anmälan till yogabyatma@outlook.com

   Kostnad: 900:- drop in 180:-

   Varmt välkommen💚

   I kärlek/ Atma

   Yin Yoga 10 veckor med Uppstart Tisdagen den 12/9-2023 kl 18.30-19.30 

   Sköna mjuka yinpass med totalt fokus på Yin. Vi kombinerar med yoga nidras och ibland med sound. Gongar, skålar och röst.

   Texten nedan är hämtad från Magdalena Mecwelds bok Vila dig i form.

   "Yinyoga är precis som annan yoga – men också dess motsats.
   Yinyogan undviker ”perfektionen” i en slut-position. Vi fokuserar på yin-delarna i kroppen så som skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.

   De mycket enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande.
   Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.

   I yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte och vi vill undvika att hålla kroppen i ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yinyoga är alltså ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning, styrketräning och andra mer dynamiska yogastilar.

   Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation.

   Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi (kallas qi eller prana) och lugnar ditt sinne".

   Inbetalning 2000:- till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.

   Drop in i mån av plats 240:-

   Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.

   Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!

   Wake up Morgonyoga 10 veckor medUppstart Tisdagen den 13/9-2023 kl 8.00-9.00

   Varmt välkommen till det viktigaste mötet under dagen, mötet med dig själv....starta dagen på din yogamatta med att landa in i din kropp, ditt andetag och din dag.

   Från September kör vi Wake up/ morgonyoga vid 10 tillfällen.

   Varje tillfälle bjuder på en härlig mixyoga som har inslag av yin, hatha, kundalini & mindful yoga.


   Det går bra att droppa in, du behöver dock anmäla dig dagen innan till yogabyatma@outlook.com


   Investering 220:-/ klass


   Varmt, hjärtligt & innerligt välkommen önskar Atma & Inger

   Lymfyoga 10 veckor medUppstart Onsdagen den 13/9-2023

   kl 16.45-17.45 

   Välkommen till en ny klass i Andrummet.

   Under 10 veckor i höst kommer vi att jobba med vårt viktiga lymfsystem genom yoga kombinerad med egenvård. Du får lära dig hur du tar hand om ditt lymfsystem och hur du kan skapa flöde i detsamma


   Lymfsystemets uppgift är att rensa och städa bort gifter slaggprodukter och överflödig vätska från kroppen som inte ska vara kvar. Det fungerar som en avfallstransport för att få bort slaggprodukter från våra vävnader och mjukdelar som hud, muskler och fettvävnad. Lymfsystemet har nära samarbete med ditt immunförsvar och ditt blodcirkulationssystem.
   Anmälan till yogabyatma@outlook.com

   Inbetalning 2000:- till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart. Drop in 240:-

   Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.


   I Kärlek Atma

   Kundliniyoga 10 veckor medUppstart Onsdagen den 13/9-2023 kl 18.00-19.30 

   Välkommen till kraftfull, dynamisk välgörande Kundaliniyoga där vi tillsammans andas, landar i kroppen, dansar, sjunger och chantar.


   Kundaliniyoga är till för alla, alla ska kunna utföra yoga......ung, gammal, vig stel, frisk eller sjuk. Yogan implementerar du i din vardag. Du tar verktygen du får på yogamattan med dig in och ut i ditt liv.


   I Kundaliniyogan finner du alla delar som traditionellt ingår i yoga: Kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, handpositioner, olika fokuseringstekniker, mantran (ljud och vibrationer) och meditationer.


   Du skapar balans mellan anspänning och avslappning. Du får en mjukare smidigare kropp. Du får helt enkelt bättre hälsa såväl fysiskt som mentalt och emotionellt.

   Genom att utöva kundaliniyoga får du mer energi i ditt system. Du bygger en styrka till att klara livets alla utmaningar och svängningar. Stärker ditt nervsystem och balanserar ditt hormonsystem. Kanske lär du känna dig själv än lite djupare, när du förmår att omfamna och vara med allt det som är just här och nu.


   Att möta dig själv på mattan på regelbunden basis är en av de största gåvorna du kan ge dig själv.


   Kundaliniyogan är en kraftfull yogaform och jag vill gärna dela dessa fantastiska och effektfulla tekniker med just dig! Så kom och låt oss mötas på mattan.


   Anmälan till yogabyatma@outlook.com

   Inbetalning 2200:- till Bg 132-3583 eller till swishnr 1233579034 senast en vecka innan kursstart.

   Drop in i mån av plats 240:-


   Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla till yogabyatma@outlook.com eller ringa mig på 0736158870.


   Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet!
   Sat Nam/Atma

   Heldag Qi Gong med avslutande Gongbad 16/9 kl 09.00-15.15

   Helgdagskurs i Qigong - nybörjare


   - få tillgång till mer energi i vardagen!
   - få snabbare återhämtning fysiskt och mentalt!
   - få ett enkelt men mycket effektivt nervarvningsverktyg!


   Innehåll:Denna dag lär du dig de enkla men smidiga och aktiva rörelserna i träningsprogrammet "Lyft upp Qi" och kan direkt träna hemma.


   Vem som helst kan lära sig rörelserna! Kursen ger dig ett enkelt men effektivt stresshanteringsverktyg som bland annat ökar återhämtningsförmågan för din kropp. Åldersgräns, min 17 år.

   Läs mer om Henry 

   https://www.energirorelse.se/

   Gongbad

   Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz.
   Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni.
   Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.


   Anmälan sker till henry@energirorelse.se 


   Ordinarie pris: 890 kr/pers

   Anmäl-dig-snabbt-rabatt, senast 1 aug , betala 840 kr

   Anmäl två personersamtidigt, betala 840 kr /person

   Om du själv inte kan komma kanske någon i din familj, vän eller arbetskamrat är intresserad!


   Varmt välkomna/ Atma & Henry

   Gongbadsfusion 3 Gongbad efter varann den 16/9-2023 kl 16.00-19.00

   Kära medvandrare 

   Varmt välkommen till FLERA härligt vibrerande gongbad. 

   GONGBADSFUSION!


   Denna speciella kväll kör vi 3 X 45 minuters gongbad efter varandra med endast en kortare paus emellan.


   Investering 100:-/ Gongbad


   16.00-16.45 GONGBAD 1

   17.00-17.45 GONGBAD 2

   18.00- 18.45 GONGBAD 3   Ett gongbad kan vara ett sätt.... att ge dig själv den där extra omtanken och kärleken. Yoga By Atma bjuder in till ett gongbad där du får möjlighet att släppa alla spänningar och oro som lagrats i våra kroppar den här omvälvande tiden vi lever i.

   Du ges möjlighet att släppa taget och sjunka in i djup avslappning som balanserar och läker ditt nervsystem.

   Vi börjar med en sekvens mjuka yogarörelser och några enkla andningsövningar. Sedan får du lägga dig tillrätta på din matta för att ta emot gongens härliga vibrationer.

   Ta gärna på dig mjuka kläder så att du kan ha det bekvämt och röra dig fritt. Efteråt kommer vi också att ha en sharing som självklart är helt frivillig.

   Läs mer om gongens förunderliga effekter nedan:

   När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentra kan lösas upp.

   Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som healingen är som mest verksam.

   Anmälan till yogabyatma@outlook.com

   Betalning sker till Swisch 1233579034 eller Bg 132-3583 senast dagen innan evenemanget.

   Hoppas vi ses!
   I kärlek/Atma

   Inspirationsafton Afterwork

   22/9-2023 kl 17.30-20.30

   Välkommen till en härlig inspirationsföreläsning, yoga och mingel i mysiga yogastudion Höganäs Andrum fredag 22 september kl 17.30-20.30.

   BALANS I LIVET
   … är en föreläsning för dig som
   …ofta stressar och/ eller känner dig otillräcklig
   … alltid ställer upp och anpassar dig för ofta
   … är en överambitiös presterare som vill mycket med ditt liv
   … längtar efter mer harmoni och glädje i livet


   Med dig hem efter föreläsningen får du nya positiva tankar om dig själv och konkreta effektiva vertyg för hur du skapar och bibehåller balans i livet.

   Atma kommer att leda en kort yogaklass En mjuk serie övningar för balans och "release" i ditt nervsystem.

   Övningarna får du också med dig hem och kan sen implementera dem i din vardag.

   En kväll där DU får "bara vara du"!

   Efter föreläsning och yoga bjuds det på örtte från Ingers trädgård & nyttiga, goda snacks. Det blir också tid tid för mingel och prat för dem som så önskar.

   INVESTERING: 375 kr
   PLATS: Höganäs Andrum & Yoga By Atma

   Anmälan och betalning för garanterad plats senast 20/9.

   OBS! Begränsat antal platser och anmälan görs enligt nedan:
   mejl till info@finnbalans.se eller till telefon 0733-642350.

   Swishbetalning: 1232555910 Skriv namn och 22/9 som meddelande vid betalning.

   Varmt, hjärtligt och innerligt välkommen


   I kärlek Inger & Atma


   Mindfulness Målning med Yoga och Soundhealing 
   23/9-2023 kl 10.00-16.30

   Vi ser med glädje fram emot att mötas till en heldag i mindfulness, stillhet och mindful målning.


   Dagen inleds med ett mjukt yogapass och meditation.


   Därefter kommer vi att måla hela dagen i olika steg och etapper. Är vädergudarna med oss blir det målning nere vid havet, annars är vi i Andrums mysiga studio.


   Du tar med dig egen lunch eller äter ute på lunchen, vi hjälper dig gärna att rekommendera restaurang.


   Vi bjuder på frukt, snacks och te (det kommer att finnas tillgängligt hela dagen).

   Din investering blir 695:- för hela dagen och då ingår målarmaterial.


   Anmälan till yogabyatma@outlook.com
   Inbetalning= bokad plats.

   12 platser


   Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet

   I kärlek Atma & Annica

   Kvinnocirkel- Healingcirkel 12/10-23 kl 19.00-20.30

   Efter att Andrums upskattade kvinnocirklar har legat i dvala i flera år vill cirkeln nu återuppstå. Cirkeln föds på nytt och tar en annan form. Ett djupare utforskande av din inre kraft och potential.


   Cirklarna kommer att ha olika teman och ibland inbjudna gäster.


   Du ska vara så hjärtans välkommen in i det heliga rummet, ett tryggt och hållet space där vi möts i kärlek och kvinnokraft.


   Bortom titlar, roller och yttre attribut.

   Här möts vi i hjärtat av vårt sanna varande. Tillitsfullt och tryggt kan vi dela med oss från hjärtat till varandra. Vi öppnar upp våra hjärtan och kommer samman i cirkeln. Var och en får sin tid och sitt utrymme.


   För att öppna upp, frigöra vår kraft och släppa taget använder vi oss av olika övningar, meditationer, sång och dans.

   Vi inleder med en meditation för att koppla samman vår energi och landa in i spacet där vi ska spendera en kärleksfull kväll tillsammans.


   Vi håller cirkeln liten och imtim, så maxantal deltagare är 8.


   Kostnad 300:-

   Betalning sker till Swisch 1233579034 eller Bg 132-3583 senast dagen innan evenemanget.

   Anmälan till yogabyatma@outlook.com


   Varmt hjärtlig & innerligt välkommen att ta din plats i cirkeln

   I kärlek/ Atma

   Feminint & Maskulint i balans med Kropp, Själ & Sinne

   22/10-2023 kl 13.00-16.00

   Maskulint - Feminint i balans med Kropp Själ & Sinne


   En föreläsning om vad det innebär att vara i balans mellan din feminina och maskulina aspekt oavsett om du är man eller kvinna. Inom den österländska filosofin benämns det som yin och yang.


   Dessa två delar lever i dig och har olika kvaliteter. Tillsammans bildar det en helhet som gör dig komplett.


   I föreläsningen utvecklar vi även begreppen kropp, själ och sinne. Ibland kallas sinnet för ego, och kanske framställs det inte alltid i så positiv dager. Sinnet/egot har dock en både viktig och nödvändig funktion, men som allt annat skall det användas i balans. Framför allt i balans med själ och kropp. Vi kommer i föreläsningen att väva samman alla dessa begrepp för att öka förståelsen för oss själva.


   Föreläsare, Martin Tufvesson har gjort en transformerande resa de senaste 12 åren och bjuder på rikligt med exempel på hur du kan expandera ditt medvetande och hitta din balans. I föreläsningen pratar han också om de mycket speciella tider vi lever i just nu och lyfter det till synes motsägelsefulla i att så mycket ”mörker” existerar samtidigt med så mycket ”ljus”. Martin ger dig en hoppfull syn på vad som sker i världen och inspiration att hitta din unika roll i ditt pågående livsäventyr.


   Du kommer att få handfasta metoder att börja använda direkt för att oftare kunna befinna dig i din fulla medvetenhet och kapacitet.


   Martin kommer också att berätta varför han driver Spirit of Man - personlig och spirituell utveckling för män - tillsammans med sin kollega Mark Henderson. Han kommer att utveckla vilka positiva effekter ett enbart manligt (eller enbart kvinnligt) forum ger.


   Om Martin


   Transformerande Coach, Föreläsare, Inspiratör, Entreprenör med en passion för personlig och spirituell utveckling. Martin har ett brett intresse för esoteriska frågor och livets mystik. Han har djupgående studerat och forskat på ämnena sedan 2010, både i och utanför Sverige. Martin leder också retreats, träffar och gruppresor med tema att guida deltagarna på deras personliga inre resa. Upplevelser och utveckling kopplat till naturen är centrat i Martins arbete.


   Datum: Söndagen den 22/10

   Tid: kl 13-16 med paus i mitten

   Anmälan till: yogabyatma@outlook.com

   Investering: Donationsförslag 200:-


   Varmt välkommen och väl mött i kärlek

   Atma & Martin

   Ljuscirkel - Healingcirkel den 4/11-2023 kl 18.00-19.30

   Soundhealing kombinerat med "hands on" healing

   Under behandlingen ligger du mjukt insvept i filtar på en yogamatta på golvet

   Du omsluts av toner och vibrationer från gongar, klangskålar, kristallskålar och andra instrument. Dessa instrument är skapade för att balansera, öppna upp och lösgöra eventuella blockeringar i kroppens och energisystemets flöde. 

   Lite om gongen och dess effekter:

   När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå.

   Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentran kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni. Vi öppnar upp för vår kreativitet och dagdrömmer under den här fasen, för att sedan gå in i drömsömnen på 4-7 Hz om vi sedan når Thetafasen. Ett gongbad tar oss ofta till thetafasen, och det är också på denna nivå som djup transformation och healing kan äga rum.

   Behandlingen är kraftfull, balanserande, stärkande, energigivande, öppnande och läkande.


   Anmälan till yogabyatma@outlook.com

   Din investering 300:-

   Swishas till 1233579034


   Varmt välkommen

   I kärlek/ Atma 

   Kakaoceremoni & Sacred Sound i Moder Jords hållande famn

   18/11-2023 kl 14.00-18.00

   Höganäs Andrum & Yoga By Atma i samarbete med Luise Lyngmark/ Harmoni & balans.

   Vi kommer samman i en Cacaoceremoni med sacred sound.

   Om Cacaon

   Cacaons magiska egenskaper hjälper oss att öppna upp våra hjärtan och expanderar vårt medvetande.
   En Cacao ceremoni är just det .... en hållen ceremoni där vi tillsammans i ett heligt space dricker vår cacao.

   Cacaon i sin rena råa form, är densamma som man har druckit rituellt i många hundra år i Syd Amerika.


   Cacaon kallas"Gudarnas föda".

   En Cacao Ceremoni är en möjlighet för dig att mötas med likasinnade i ett hållet space och njuta Cacaon och dess hjärtöppnande och expanderande effekter.

   Cacaon kan hjälpa dig att sätta nya intentioner i ditt liv.
   Att dricka cacao kan också visa dig vägen inåt, öppna upp för en djupare medvetenhet och riktning i ditt liv.

   Efter vår cacaoceremoni gör vi oss redo för att sjunka in och ner i moder jords hållande famn, med de magnifika trädkronorna vajande över oss. I naturens egen "kyrka".

   Liggande på din matta, insvept i filtar tar du sedan emot soundhealing.

   Soundhealing

   Enligt fysiska lagar så vibrerar allt i universum med olika frekvenser och så även vi människor. Soundhealing baseras på att ljudvibrationer återställer vår naturliga vibration när den kommit ur balans. Eller stärker och fin kalibrerar den balans som redan finns.
   Vibrationerna, frekvenserna och ljuden skapar harmoni och välbefinnande och arbetar ända ner på cellnivå.
   Det improviserade ljudlandskapet är en mix av olika instrument...naturens egna ljud, våra röster.... tibetanska klangskålar, gongar, kristallskålar och schamantrummor med mera.

   Eftermiddagen/ kvällen bjuder in till att gå djupare och utforska vad som finns inom dig just nu....vad vill du släppa taget om? Vad vill du bjuda in, skapa plats och utrymme för i ditt liv?

   Praktisk information


   Du behöver ha med dig en kopp att dricka din cacao i, varma kläder, vattenflaska, en skrivbok eller block & penna.
   Ett förmål (något som har särskild betydelse för dig) att lägga på altaret vi skapar tillsammans.

   Anmälan sker via mejl till yogabyatma@outlook.com
   Inbetalning= Bokad plats
   OBS begränsat antal deltagare.

   Din investering i dagen 500:- swishas till 1233579034

   Vi ser fram emot att mötas i det öppna hjärtat

   Varmt, hjärtligt och innerligt välkommen!
   I kärlek Atma & Luise

   Läs mer om Luise här https://harmoni-balance.com

   Lazy Cosy Mindfree Sunday återkommer hösten/vintern 2023

   Kära medvandrare

   Yoga By Atma välkomnar dig till en Lazy, Cosy Sunday. En söndag med godsaker för både kropp och själ.

   En exklusiv dag med max 8 deltagare.

   Vi ses vid kvickbadet kl 08.00 där vi börjar dagen med ett livgivande bad och efterföljande bastu för den som vill (vill du inte bada kommer du istället direkt till studion kl 09.30).

   Därefter möts vi studion senast 09.30 för en god kopp örtte & en hälsoboostande smoothie.


   Efter den lätta frukosten mediterar vi tillsammans, landar sedan in i en restorative yogaklass som avslutas med en stunds Gongbad/ Soundhealing.


   Dagen rundas av med en sharingcirkel följt av en lätt vegetarisk lunch.

   När vi skiljs åt är vi härligt mjuka och sköna i både kropp & sinne.

   Investering 595:-
   Anmälan sker till yogabyatma@outlook.com

   Varmt välkommen & väl mött i kärleksfull vänlighet

   I kärlek/ Atma


   Läs om kalla bad här: https://kurera.se/kalla-bad-en-quick-fix-som-funkar/

   Yogavandring ny datum våren 2024


   Yogavandring.

   Vi samlas vid parkeringen till Ålabodarna havsbad (och kungagrav) för en vandring österut längs kusten.


   Vandringen sker i stillhet och tystnad varvat med goda samtal med en medvandrare. Medtag eget fika för en härlig paus vid stranden eller i dungen.


   Vi kommer att göra utomhusyoga och naturmeditationer på lämpliga platser. Om du vill kröner vi vandringen med ett bad.


   Vandringen avslutas med en gemensam lunch i Ålabodarna (ingår ej i priset). Meddela om du kommer med tåget så hämtar vi dig vid Glumslövs station och du får även skjuts tillbaka efter avslutad vandring.


   Tid: 09.30- ca 15.00

   Investering: 490:-

   Anmälan: yogabyatma@outlook.com


   I kärlek

   Atma & Barbara

   Interaktion med Träd/ Trädyoga med Gong våren 2024

   Varmt välkommen till en härlig workshop med Atma & Barbara i vackra kullabygden, närmre bestämt Himmelstorp.

   Läs mer om Atma här www.yogabyatma.se

   Och mer om Barbara här www.barbara-frilund-ekberg.com

   Praktisk information:

   Plats Himmelstorps parkering

   Anmälan sker till yogabyatma@outlook.com

   Investering 495:- betalas till swish 123 357 90 34
   Inbetald avgift= bokad plats


   Du behöver kläder som håller värmen. Yogamatta, eventuellt sittkudde och filt.
   Vid regn och rusk ställs eventet in och ny datum kommer upp. Så håll dig uppdaterad i eventet.


   Vi samlas vid parkeringen vid Himmelstorp (kordinater kommer) för att sen tillsammans vandra i tystnad in i skogen. Under några timmar kommer vi att interagera med de ståtliga, gamla visa träden i trädyoga.

   Schamantrumman och gongen förstärker och fördjupar upplevelsen av kopplingen med träden och jorden.

   En fantastisk upplevelse som ger dig en djup förståelse och känsla för hur sammankopplade vi är med naturen.

   Efter yogan får du tacka ditt träd och sen sjunka ner på din medhavda matta för att ta emot gongens mystiska, magiska och välgörande ljud. Gongens ljud i samklang med skogens ljud är en helt speciell upplevelse.

   Vi kommer att avsluta med en sharing som såklart är frivillig.

   Fint att veta om naturen och gongen:

   OM NATUREN

   Vad händer i vårt system när vi vistas i naturen?

   Att vistas i naturen ger inte bara effekt på vår mentala hälsa, utan påverkar även vår kropp rent fysiskt.
   Studier visar att vistelse i naturen bland annat kan sänka blodtrycket, reducera halten stresshormon samt aktivera celler i immunförsvaret.

   Fler effekter som påvisats är att vi blir mer avspända, uppnår bättre och längre sömn, hjärta och blodkärl främjas, vår koncentration och vårt minne förbättras och vi får mer energi. Naturen hjälper också mot oro och nedstämdhet.

   Detta i kombination med gongen och dess effekter borgar för en magisk upplevelse!

   OM GONGEN

   När gongen spelas bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. Vibrationerna tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända ner på cellnivå. Vibrationerna tar sig också förbi våra tankar och vårt medvetande, och påverkar oss på en djup nivå. Våra chakran öppnas upp av vibrationerna och blockeringar i dessa energicentra kan lösas upp.

   Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. Med hjälp av vibrationerna från gongen tar vi oss lätt från hjärnans beta-vågor vilket är vakenhet till lugnare alfa-vågor på ca 7-12 Hz. Vid den här frekvensen är vi djupt avslappnade, och här är vi också nära den frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz, och vi tonar därmed in oss på jordens frekvens och vibrerar i harmoni.

   Varmt välkommen och väl mött i kärleksfull vänlighet
   Atma & Barbara

   Sommaryoga på bryggan Junli 2024

   En timmes härlig morgonyoga där vi mjukt väcker kroppen och knoppen. 


   Vi ses på Bryggan vid Kvickbadet och kanske vill du ta dig ett morgondopp innan eller efter yogan


   Det blir några ljuvliga tillfällen mellan kl 08.00-09.00


   Vänligen observera att anmälan sker via mejl till yogabyatma@outlook.com


   Investering: 180:- swishas till 1233579034


   Vid regn och rusk ses vi i studion på Götagatan.  Checka av eventet kvällen innan.


   Varmt välkommen. Hoppas vi ses!

   I kärlek/ Atma

   Nyårsgongpuja 29/12-23 Kl 21.00-08.00 i Höganäs Tivolihuset

   Varmt välkommen att tillsammans med oss gonga ut det gamla året och gonga in det nya i en gongpuja.

   Vad är en gongpuja? Ordet puja är sanskrit och betyder väldigt enkelt förklarat att tillbe något högre än oss själva, ofta en gud eller guru. I detta fall är det en metod att genom ceremoni (gongpujan) komma i kontakt med vårt högre jag och att nå djupt in och ner i djupavslappning.

   Gongen är ett uråldrigt instrument som är helt unikt i sin förmåga att skapa toner och övertoner. I själva verket är gongen mer än ett instrument, den är ett verktyg för att skapa djup transformation och läkning i oss.


   Gongen sköljer över oss med ljudvågor, toner av alla de slag, både dem vi kan höra med örat och dem som vi uppfattar och tar upp genom kroppen som vibrationer. Detta hjälper oss att komma förbi och bortom sinnets konstruktioner och tankemönster. Vi hamnar i en djup avslappning där vi får möjlighet att läka och balansera vårt system enda ner på cellnivå.


   Rent praktiskt innebär gongpujan att du sover hela natten i gongarnas sång och vibrationer. Du har med dig madrass/liggunderlag du kan ligga på en hel natt, kudde, täcke och varma mjuka kläder. Vi ses kl 21.00, då blir det en kort presentation av programmet och praktisk information. Därefter får du lägga dig tillrätta på din madrass för en härlig natts sömn i gongarnas magiska värld.


   När: 29/12-23 kl 21.00- 08.00 den 30/12-24
   Var: Tivolihuset i Höganäs.
   Kostnad: 700:- till swish 123 357 90 34
   Inbetalning= bokad plats


   Anmälan: till yogabyatma@outlook.com
   Frågor: Mejl som ovan, eller 0736158870


   Varmt, hjärtligt och innerligt välkomna
   I kärlek/ Atma

   Följ gärna Yoga By Atma

   Godkänd för F skatt. © -All rights reserved Yoga By Atma- 2016